Klantenservice

Hulp nodig? Wij helpen je graag verder

BespaarBaas heeft een groot team van BespaarBazen die je kunnen helpen bij jouw gewenste aanlsuiting.

Stuur ons een e-mail

Ontvang binnen 2 dagen een reactie

Stuur een appje

  • Maandag t/m vrijdag - 09:00 t/m 18:00

Contact pagina

Bewindvoerders

Wij weten hoe ingewikkeld en tijdrovend het kan zijn om basisdiensten te regelen rondom Energie, (mobiele) Telefonie, Internet en TV. Daarbij heeft u ook zelf eisen en wensen en dient u rekening te houden met uw verantwoordelijkheid als bewindvoerder, curator of budgetbeheerder.

Juist daarom hebben wij een eigen portal ontwikkeld waarmee gemakkelijk aanvragen voor diensten kunnen worden gedaan en cliënten kunnen worden beheerd. Met de ondersteuning van onze vakkundige adviseurs weet u zeker dat uw cliënt het beste aanbod ontvangt gericht op zijn persoonlijke situatie. Wij regelen de aansluiting en de opzegging bij eventuele oude leveranciers en monitoren gedurende de gehele contractperiode of de dienst nog steeds het allerbeste voor uw cliënt is. 

Van Professionals voor Professionals

Wij garanderen...

  • Tijdbesparing
  • Vriendelijke en professionele ondersteuning
  • Eenvoudig beheer
  • Volledig assortiment

Over BespaarBaas

BespaarBaas is uw persoonlijke adviseur rondom diensten als Energie, (mobiele) Telefonie, Internet en TV. Met het uitgangspunt dat het kiezen van een nieuwe leverancier vooral geen gedoe mag opleveren, ontzorgen wij consumenten en bedrijven vanaf advies en gedurende de looptijd van een contract. Met een door onszelf ontwikkeld portaal garanderen wij een uitstekend individueel advies en houden wij lopende contracten inzichtelijk en beheersbaar voor onze klanten én onze samenwerkende partners.