Bespaarscan

In één keer een bespaarvoorstel voor al jouw vaste lasten? Doe de BespaarScan!

 

Waarom zou je nog uren speuren op het Internet naar mogelijkheden om te kunnen besparen op jouw vaste lasten? Vergelijkingssites geven vaak een onbetrouwbaar beeld omdat uit wordt gegaan van een gemiddeld verbruik. Huidige kortingen of opgebouwde voordelen worden vaak helemaal niet meegewogen! 

 

Laat het zoeken naar jouw voordeel over aan BespaarBaas!

 

BespaarBaas neemt de tijd om uit te zoeken hoe jij het beste kunt besparen. Door een snelle maar grondige inventarisatie van jouw huidige situatie en wensen krijg jij een keurig overzicht waar voor jou voordeel te behalen is. BespaarBaas kijkt daarbij niet alleen naar de goedkoopste aanbieder maar neemt ook voor jou relevante zaken mee zoals (afhankelijk van het product) zenderkeuzes, verhuisregelingen, flexibiliteit in het contract, etc. etc. 

 

Gratis én vrijblijvend!

 

De BespaarScan is 100% gratis. Evenals het overstappen naar een nieuwe aanbieder. We zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen laten besparen op jouw vaste lasten. Je zit echter nooit aan een voorstel van BespaarBaas vast. Als wij geen beter voorstel voor je hebben dan jouw huidige provider, dan krijg je van ons een orginele Dopper kado. Zo spaar je in ieder geval nog het milieu!


Wil je persoonlijk advies of heb je een vraag? Neem contact op met één van onze medewerkers via de BespaarLijn: 

085 760 90 69 of stuur een bericht. Ze helpen je graag!